مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور نوع دیگری از مشعلهای شرکت ایران رادیاتور بوده و همانطور که از نام آن مشخص است سوخت مصرفی این مشعل از گازوئیل میباشد. به صورت کلی مشعلهای گازی و گازوئیلی ساختار مشابهی دارند اما تفاوتهای زیادی نیز بین این دو مدل وجود دارد.
موارد کاربرد مشعل گازوئیل سوز
مشعلها با اتصال به انواع بویلرهای سیستم حرارتی، انرژی اولیه جهت گرمایش ساختمان و آب گرم مصرفی را تامین میکنند. قبل از ایجاد شبکه گازرسانی در ایران، سوخت مصرفی در موتورخانههای شوفاژ، گازوئیل بود و به همین دلیل از مشعلهای گازوئیل سوز استفاده میکردند.
بعد از راه اندازی لولهکشی گاز شهری بدلیل هزینه حمل و نقل و سایر تبعات آن از جمله آلودگی زیست محیطی، استفاده از گازوئیل در شهرها و سپس به صورت قانونی منسوخ شد. بنابراین در حال حاضر مشعلهای گازوئیلی فقط در مناطقی که به گاز شهری و برق دسترسی ندارند مورد استفاده قرار میگیرد.
راهنمای انتخاب مشعل گازوئیل سوز
انتخاب مشعل و ظرفیت آن تابع پارامترهای مختلف بوده و ضرایب محاسباتی مخصوص خود را دارد که مهندسان به چگونگی استفاده از آن ها اشراف کامل دارند. پارامترهایی که هنگام انتخاب مشعل و محاسبه ظرفیت مورد نیاز، باید در نظر گرفت عبارتند از:
- زیربنای مفید ساختمان
- نوع و ضخامت دیوارهای خارجی
- نوع پنجرهها (یو پی وی سی یا فلزی)، دوجداره یا تک جداره بودن آن و تعداد و ابعاد آنها
- محل جغرافیایی (سردسیر، گرمسیر یا معتدل بودن آن)
- نوع حامل انرژی(گازوئیل)
- تعداد سرویسهای موجود در ساختمانها (جهت محاسبه آبگرم مصرفی بهداشتی)
- مجهز بودن ساختمان به استخر، سونا، جکوزی
- فاصله موتورخانه تا آپارتمانها یا محل استفاده از گرمای تولید شده
اما علاوه بر روش علمی-محاسباتی، به صورت عرف و تجربی هم میتوان انتخاب نمود. به طور مثال برای ساختمانهایی که موتورخانه و سیستم گرمایش آن از قبل ایجاد شده است و فقط نیاز به تعویض مشعل دارد باید ظرفیت مشعل با حداکثر ظرفیت و توان حرارتی دیگ یا بویلر انتخاب شود.
در شرایط معمولی کافیست زیر بنای ساختمان را ضرب در عدد “۲۰۰” کنیم که حاصل این ضرب مقدار ظرفیت مورد نیاز برای ساختمان و انتخاب مشعل بر حسب کیلوکالری بر ساعت را مشخص میکند. به عنوان مثال چنانچه متراژ زیربنای مفید ساختمان ما ۴۰۰ متر مربع باشد. ما ۴۰۰ را ضرب در ۲۰۰ میکنیم که حاصل آن میشود ۸۰٫۰۰۰ و بنابراین مشعلی برای ما مناسب است که ظرفیت حرارتی آن ۸۰٫۰۰۰ کیلوکالری بر ساعت باشد.
یکی از برندهای معروف و موفق در حوزه مشعل گازوئیلی، شرکت ایران رادیاتور است که از سال ۱۳۷۰ پا به عرصه تولید گذاشت. مشعلهای گازوئیل سوز ایران رادیاتور، دارای تنوع گستردهای بوده و ظرفیت حرارتی آن از ۴۰،۰۰۰ الی ۴،۰۰۰،۰۰۰ کیلوکالری در ساعت موجود میباشد. مشعلهای ایران رادیاتور در ظرفیتهای بالاتر از ۴۰۰،۰۰۰ کیلوکالری دارای نازل دو مرحلهای بوده و در ظرفیتهای بالاتر از ۷۰۰،۰۰۰ کیلوکالری دارای تابلو کنترل (شامل کلید فیوز، کنتاکتور، بیمتال، رله کنترل، لامپهای سیگنال و تجهیزات مربوطه) میباشند.
دمپر مشعلهای ایران رادیاتور در مدلهای با ظرفیت کمتر از ۶۰۰،۰۰۰ کیلوکالری بر ساعت بصورت دستی بوده و در ظرفیتهای بالاتر از این، بصورت اتوماتیک میباشد. برق مصرفی الکتروموتور مشعل ایران رادیاتور گازی تا ظرفیت ۴۰۰ هزار کیلوکالری به صورت تکفاز و از ۴۰۰ هزار به بالا سهفاز میباشد. تمامی مشعلهای ایران رادیاتور دارای گواهینامه استاندارد ایران بوده و دارای ۲۴ ماه گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش میباشند.
در جدول زیر مدلهای مشعل گازوئیل سوز ایران رادیاتور جهت مقایسه و انتخاب راحتر شما آورده شده است.
امیدواریم که این مقاله تونسته باشه به شما در انتخاب مدل مورد نظرتون کمک کرده باشه. چنانچه نیاز به مشاوره قبل از خرید داشته باشید کارشناسان ما در شرکت ایران پیلوت آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.